0

Wimpers

Wimpers

Heb jij sprekende, sexy ogen? Dat komt dan vast omdat ze omrand worden door lange, goed zichtbare wimpers. Wimpers geven je ogen die verleidelijke, aantrekkelijke uitstraling die voor veel mannen onweerstaanbaar is. Maar wat nu als je wimpers van nature niet zo goed zichtbaar zijn? Dan kies je voor valse wimpers!

Wimpers verleiden
Je ogen zijn, na je borsten en billen, een van de eerste dingen waar een man door verleid wordt. Dan kun je dus maar beter zorgen dat je ze goed laat uitkomen. Met make up kom je een heel eind, er zijn mascara’s die je wimpers extra lang en extra dik maken. Maar met valse wimpers creëer je een nog dramatischer effect, waardoor de verleiding extra groot wordt.

Wimpers geven glamour
Ook topmodellen kennen de kracht van hun wimpers. Niet voor niets geven visagisten bij het opmaken van de modellen die op de catwalk ,open en in de bladen staan, zoveel aandacht aan de ogen, met dramatische oogschaduw en, jawel, valse wimpers. Of dacht je dat ieder model van zichzelf perfecte wimpers had? Dat betekent dat jij je ogen op die van een topmodel kunt doen lijken door gebruik te maken van valse wimpers. Draag er een glamour outfit bij en je bent klaar voor elk feest!

Wimpers zijn onmisbaar
Je ziet, eigenlijk vormen valse wimpers een onmisbaar accessoire dat je look helemaal afmaakt. Voor een extra feestelijk tintje kies je natuurlijk voor wimpers die niet gewoon zwart zijn, maar die een tof kleurtje hebben.