0

Tatoeages

Tatoeages

Vind je tatoeages mooi en sexy, maar wil je liever geen naalden in je huid laten prikken? Dan is een tijdelijke tatoeage de oplossing.

Sexy tatoeages
Tatoeages worden al sinds hun ontstaan gebruikt voor verschillende doeleinden. Je kunt er bijvoorbeeld de nadruk mee op een bepaald lichaamsdeel leggen. Maar je kunt tatoeages ook gebruiken om bepaalde boodschappen mee over te brengen. Een verleidelijke uitnodiging voor je lief, bijvoorbeeld. Met name voor dat doel zijn de tatoeages van Mel Hardy heel geschikt.

Afwasbare tatoeages
Als jij je huid liever ongeschonden houdt, maar toch graag een keer met tatoeages wilt experimenteren, zijn de verwijderbare tatoeages van Mel Hardy ideaal. Je haalt ze namelijk net zo makkelijk weer weg als dat je ze opbrengt. Dat zorgt dat je dus best een keer voor een feestje, avondje clubbing of gewoon een spannende avond met je lief een paar mooie tatoeages kunt opbrengen.

Tatoeages voor een paar dagen
De kwaliteit van de tatoeages van Mel Hardy is uitstekend. Hoewel ze in principe tijdelijk zijn, is het ook weer niet zo dat je deze tatoeages bij het minste of geringste uitveegt. Ze blijven maar liefst drie tot vijf dagen zitten. Je kunt dus meer dan één avond alle aandacht naar je toe trekken. En net als echte tatoeages kun je ze eenvoudig bedekken als je tussendoor even niet wilt laten zien dat je tijdelijke tatoeages draagt. Ze geven namelijk niet af op je kleding.

Welke tatoeages kies jij?
De tatoeages van Mel Hardy zijn allemaal sexy, verleidelijk en een beetje (of zelfs heel erg) stout. Dat maakt de keuze er niet makkelijker op! Gelukkig zijn ze ook allemaal mooi geprijsd, dus kun je meerdere tatoeages in één keer kopen. Waar wacht je nog op?