0

XXL Collectie

XXL Collectie

Als je een maatje meer hebt en je draagt graag rokjes en jurkjes, dan zijn kousen en panty’s onmisbare modeaccessoires. Bij Mel Hardy ben je aan het goede adres voor XXL beenmode die er niet alleen prachtig uitziet, maar ook heerlijk zit.

Sexy XXL beenmode
Laat jij je benen graag van hun meest sexy kant zien? Hul ze dan in de XXL beenmmode van Mel Hardy. De XXL beenmode in onze collectie wordt geleverd door bekende merken in sexy kleding en lingerie. En het ziet er allemaal even verleidelijk uit. Met de XXL beenmode van Mel Hardy zal je zeker de aandacht van mannelijke bewonderaars naar je benen trekken.

XXL beenmode die bij jou past
Bij de XXL beenmode vind je verschillende soorten panty’s en kousen. Of je nu gaat voor een meer klassieke uitstraling voor onder een rok of toch liever voor sexy visnetkousen voor bij een spannend lingeriesetje, en of je nu kiest voor een gewone panty of voor holdups.

Comfortabele XXL beenmode
Natuurlijk draait het bij XXL beenmode niet alleen om hoe het eruit ziet, maar ook om hoe het zit. Afzakkende kousen en lubberende panty’s zitten niet lekker, en beenmode die te strak zit, is ook niet comfortable. Daarom vind je bij Mel Hardy alleen XXL beenmode die gemaakt is van goede kwaliteit materialen. Bestel dus snel en ervaar het zelf!