0

Strings

Strings

Heb je billen strak getraind? Dan wil je ze natuurlijk wel op hun mooist laten zien. Met de heren strings van Mel Hardy krijg je dat voor elkaar.

Verleidelijke heren strings
De heren strings die je in deze webshop vindt, zijn gemaakt om te verleiden. Daarom laten ze niet alleen je billen van hun mooiste kant zien, maar zijn de meeste heren strings ook gemaakt om je penis extra in de aandacht te zetten. Wil je hem groter laten lijken, of er alle aandacht naartoe trekken door hem bloot te laten? Je vindt hier de heren strings waarmee je dat bereikt.

Comfortabele heren strings
Bij heren strings is het niet alleen het uiterlijk dat telt. Het moet ook lekker zitten, anders trek je het niet aan. En dat zou zonde zijn van die sexy heren strings! Daarom zijn alle heren strings van Mel Hardy gemaakt om lekker te zitten. Comfortabele materialen, ademende stoffen en een goede pasvorm zorgen ervoor dat je niet eens zult merken dat je een van onze heren strings draagt.

Heren strings in alle stijlen
Hou jij van basic ondergoed? Of ben je juist meer van de wat luxere variant? Hou je van kleur of draag je liever simpel zwart of wit? Tussen de heren strings van Mel Hardy zit letterlijk voor elk wat wils. Welke van de vele sexy heren strings kies jij om je lichaam te showen en je lief te verleiden?