0

Leren Collectie

Chara Harnas

€ 29,95

Voor 23:30 uur besteld, zaterdag in huis
Leren Harnas met kettingen

€ 74,95

Voor 23:30 uur besteld, zaterdag in huis
Leren Bikini - One Size

€ 82,95

Voor 23:30 uur besteld, zaterdag in huis

Leren Collectie

Leren kleding heeft voor veel mensen een stoer, ruig imago. Het is dan ook zeker niet voor elke vrouw weggelegd om leren kleding te dragen. De leren kleding van Mel Hardy is dus vooral een aanrader voor vrouwen die niet bang zijn om de stoute, sexy kant van zichzelf te ontdekken!

Leren kleding dames: verrassend sexy
Er is iets aan het dragen van leren kleding dat de stoute meid in jou naar buiten zal brengen. Draag je een leren speelpakje, dan zal je merken dat je je ineens veel ondeugender voelt dan normaal. Of misschien voel je je ineens veel zelfverzekerder, en durf je in de slaapkamer je dominante kant ineens wel te laten zien.

Leren kleding trekt de aandacht
Je kunt de leren kleding die je bij Mel Hardy vindt, natuurlijk alleen dragen in je eigen slaapkamer. Maar het is ook heel spannend om een leren pakje aan te trekken en daarin naar een club te gaan. Je moet alleen niet bang zijn om de aandacht van alle aanwezige mannen naar je toe te trekken. Die zullen jouw schoonheid in sexy leren kleding namelijk zeker kunnen waarderen, en dat zullen ze laten merken ook...

Leren kleding voor iedereen die durft
In de collectie leren kleding voor dames vind je van alles wat. Of je nu op zoek bent naar een sexy rokje, een leren korset of een pakje dat uit niets anders dan een paar strategisch geplaatste riemen bestaat: er is voor elk wat wils. Ook in de XXL-collectie vind je diverse leren kleding items. Laat je dus niet tegenhouden om te genieten van leren kleding als je niet het figuur van een topmodel hebt!