0

Kerst Kleding

Kerstlingerie

Of je nu het hele jaar lief geweest bent of juist op de lijst met stoute meisjes van de Kerstman staat: kerstjurkjes van Mel Hardy zorgen gegarandeerd voor een spannende kerst!

Kerstjurkjes om jouw kerstman te verleiden
Als je weer in een goed blaadje wilt komen bij je kerstman, na al je ondeugende avonturen van het afgelopen jaar, zit er niks anders op dan hem te verleiden... Trek een van de kerstjurkjes van Mel Hardy aan en hij zal zijn ogen gegarandeerd niet van je af kunnen houden. Zijn handen ook niet, trouwens.

Kerstjurkjes voor een sexy kerstavond
Kerstavond met je lief is niet alleen gezellig, het is ook de ideale avond om weer eens echt tijd voor elkaar te maken. Geef hem het ideale kerstcadeautje door je in een van de kerstjurkjes van Mel Hardy te hullen en hem eens lekker te verwennen. Onder de kerstboom, voor de open haard. Of gewoon in bed natuurlijk, net waar jullie uitkomen... Zeker is in elk geval dat hij je cadeau zal waarderen. Wie weet, verwent hij jou uit dankbaarheid ook wel extra!

Kerstjurkjes voor iedereen
Tussen de kerstjurkjes van Mel Hardy vind je altijd wel een jurkje dat helemaal jouw stijl is. Kort of lang, rood of een andere mooie kerstkleur en met of zonder kanten details en nepbonten afwerking. Ook als het gaat om de maat heb je bij de kerstjurkjes van Mel Hardy veel keuze. Want dat je niet het figuur van een fotomodel hebt wil natuurlijk niet zeggen dat je dan geen recht hebt op een extra spannende kerst! Daarom vind je in onze collectie kerstjurkjes ook jurkjes in grote(re) maten. Welk kerstjurkje kies jij?