0

Jockstraps

Low-Rise Jockstrap - Zwart

€ 17,99

Voor 23:30 uur besteld, zondag in huis
Low-Rise Jockstrap - Wit

€ 17,99

Voor 23:30 uur besteld, zondag in huis

Jockstraps

Op zoek naar ondergoed dat je niet alleen van je beste kant laat zien, maar dat ook nog eens lekker zit en je lichaam goed ondersteunt? Kijk dan eens hier bij de jockstraps!

Voordelen van jockstraps
Voor vrijwel al onze mannelijke klanten komen jockstraps het dichtst in de buurt van het ideale herenondergoed. Wat zijn dan de voordelen van jockstraps, zal je vragen. Nou, allereerst hebben ze een liftend effect. Zowel op de voorkant als op de achterkant. Wie zijn billen en penis dus op hun voordeligst uit wil laten komen, kan het beste jockstraps dragen. Daarnaast houden jockstraps de temperatuur van je ballen op peil, wat de kwaliteit van je sperma ten goede komt. En ten derde zitten ze zo comfortabel dat je niet eens zult merken dat je een onderbroek aan hebt. Jockstraps geven je dus een ultiem vrij gevoel.

Jockstraps zijn sexy
Maar het grootste voordeel van jockstraps is toch wel dat vrouwen ze ontzettend sexy vinden. Draag je een jockstrap, dan kan je lief tenslotte ongehinderd bij je blote billen. En dat zal ze zeker waarderen. Bovendien, het oog wil ook wat... Dus dat liftende effect zal ze ook erg mooi vinden. Verras je partner dus eens door een van de jockstraps van Mel Hardy te bestellen en voor haar te dragen tijdens een spannend avondje met zijn tweetjes!

Jockstraps in alle stijlen
Bij Mel Hardy vind je jockstraps in elke stijl. Daar moet dus wel iets tussen zitten dat jou aanspreekt. Of je nu houdt van effen ondergoed of juist liever een jockstrap met print draagt, en of je nu houdt van neutrale of juist van opvallende kleuren. Ook als het gaat om de materialen waarvan onze jockstraps gemaakt zijn, heb je alle keuze. Kies jij voor gewone stof of ga je voor wetlook of transparant? De keuze is aan jou!