0

Hoedjes

Hoedjes

Hoedjes blijven onverminderd populaire accessoires die je outfit net dat beetje extra stijl of extravagantie kunnen geven. De hoedjes van Mel Hardy zijn ook nog eens sexy.

Hoedjes voor de finishing touch
Je outfit is nooit helemaal af als je er niet de juiste accessoires bij draagt. En hoedjes vormen een opvallende manier om de aandacht naar je lange, sexy lokken te treken. Dat maakt van hoedjes de perfecte finishing touch. Draag de hoedjes en haaraccessoires van Mel Hardy bijvoorbeeld als je naar een clubfeest gaat, of bij een sexy kostuum.

Hoedjes met persoonlijkheid
Alle hoedjes van Mel Hardy stralen durf en sex appeal uit, maar door de grote variatie in kleuren en materialen hebben ze ook allemaal hun eigen persoonlijkheid. Zwarte en witte hoedjes zijn sexy en stijlvol, maar een tikje traditioneel, terwijl rode, paarse en tweekleurige hoedjes meer flair en passie uitstralen. En hoedjes met een dierenprint zijn alleen geschikt voor dames die graag een walk on the wild side doen...

Hoedjes met een knipoog
De hoedjes van Mel Hardy zijn vrijwel allemaal mini hoedjes, dus niet bedoeld om echt als hoed te dragen. Het zijn meer grappige en tegelijkertijd sexy haaraccessoires. Dat betekent dat je er niet echt een ‘hoedenhoofd’ voor hoeft te hebben. Draag je een van de hoedjes van Mel Hardy bij je outfit, dan zal je in elk geval gegarandeerd de aandacht trekken, en een feestelijke en vrolijke uitstraling hebben!