0

Kostuums

Wetlook Heren Broek

€ 72,95

Voor 23:30 uur besteld, zondag in huis

Kostuums

Carnaval, een gekostumeerd feest, of gewoon een spannend rollenspel met je lover? De heren kostuums van Mel Hardy zijn ideaal voor deze en andere gelegenheden waarbij je jezelf helemaal iemand anders wilt voelen!

Breng fantasie tot leven met heren kostuums
Een strenge politieagente die een mooie dame aanhoudt. Een dokter die een sexy verpleegster verleidt. Of een piraat die een mooie jonge maagd kaapt voor zijn schip. Er zijn allerlei spannende fantasieën te bedenken die aan de basis van een sexy rollenspel kunnen staan. Met de juiste heren kostuums breng je de fantasie van jouw voorkeur helemaal tot leven.

De vrijheid van heren kostuums
Het dragen van heren kostuums biedt je ook een bepaalde mate van vrijheid. Dingen die je als jezelf nooit zou doen, doe je in een heren kostuum ineens wel. Je speelt tenslotte een rol, je bent op dat moment niet echt jezelf. En dat zorgt dat grenzen losser worden. Heerlijk toch, je een dag of avond iemand anders voelen?

Heren kostuums voor een feestelijk tintje
De heren kostuums van Mel Hardy zijn natuurlijk ook uitermate geschikt om te dragen tijdens een gekostumeerd feest. Vier carnaval als piraat, bezoek een besloten feest als sexy politieagent of jaag mensen tijdens Halloween de stuipen op het lijf als zombie. Ook aan vrijgezellenfeesten geven de heren kostuums een extra feestelijk tintje!

Heren kostuums bestellen
Onze collectie heren kostuums wisselt steeds, maar je kunt het hele jaar door heren kostuums bestellen. Bestel je op werkdagen voor 21.00 uur ’s avonds, dan heb je jouw kostuum de volgende dag al in huis. Leuk als je een last-minute uitnodiging voor een party hebt ontvangen of je lover wilt verrassen met een spannend avondje! Waar wacht je nog op?