0

Sieraden

Steal The Show Tepelstickers

€ 7,96 € 9,95

Voor 23:30 uur besteld, zondag in huis

Sieraden

Bij sieraden denk je al snel aan kettingen, armbanden, ringen en oorbellen. Maar op deze pagina vind je hele andere sieraden... Niet voor iedereen, wel super sexy!

Intieme sieraden
De collectie sieraden die je bij Mel Hardy kunt kopen, bestaat vooral uit sieraden die bedoeld zijn voor je intieme delen als je tepels en je lippen (nee, we bedoelen niet je mond...). Ze zijn bedoeld voor slechts één ding: de erotische spanning opvoeren tot ongekende hoogten. Verleid je partner met een langzame striptease, en zie de verrassing als jij je intieme sieraden onthult...

Sieraden als symbool van je vrouwelijkheid
Sieraden worden van oudsher natuurlijk niet alleen door vrouwen gedragen. Maar de intieme sieraden die je onder je spannende outfit draagt, zijn wel degelijk bedoeld om je vrouwelijkheid extra te accentueren. Niet voor niets draag je ze op je meest vrouwelijke delen. Deze sieraden zijn daardoor meer dan zomaar leuke hebbedingetjes. Ze zijn een symbool van pure vrouwelijkheid.

Sieraden waar je je goed bij voelt
Het kan best eng zijn om voor het eerst intieme sieraden te kopen. Want doet dat geen pijn dan? En is het wel hygiënisch? De sieraden van Mel Hardy zijn allemaal gemaakt door topmerken uit de erotische industrie. We hebben ze speciaal geselecteerd om hun hoge kwaliteit en draagcomfort. Veel sieraden zijn verstelbaar, waardoor je de mate van comfort helemaal zelf in de hand hebt. En natuurlijk zijn de sieraden die bestemd zijn voor herhaald gebruik eenvoudig schoon te maken. Want we vinden het belangrijk dat jij je goed voelt als je onze sieraden draagt!