0

Schoenen

Schoenen

Vrouwen hebben iets met schoenen. En dat is maar goed ook, want ook mannen hebben iets met schoenen. Sexy stiletto’s, verleidelijke laarzen... Trek je spannendste schoenen aan voor een man en ervaar zijn bewondering!

Schoenen voor in en buiten bed
Schoenen zijn in eerste instantie natuurlijk ooit bedacht om je blote voeten te beschermen tegen kou, nattigheid en verwondingen. Maar schoenen zijn ook een bron van verleiding. Eigenlijk zonde dus, dat je uit moet trekken als je naar bed gaat. Dat vinden wij nou ook. Daarom vind je bij Mel Hardy niet alleen schoenen voor overdag en ’s avonds, maar ook voor in bed!

Schoenen met sexy hakken
Hoge hakken zijn sexy, dat is een feit. Maar schoenen met hoge hakken geven de draagster ook mooier gevormde benen en een mooie rechte houding. Hooggehakte schoenen mogen dus eigenlijk in geen enkele sexy garderobe ontbreken. Zeker als je vaak uitgaat, zal je meerdere paren schoenen en laarzen met superhoge hakken in je kast hebben. Bij Mel Hardy vind je nog een aantal verleidelijke exemplaren om je collectie mee uit te breiden!

Schoenen als finishing touch
De schoenen van Mel Hardy komen het beste tot hun recht in combinatie met de party kleding, lingerie en sexy jurkjes en rokjes van Mel Hardy. We hebben ze namelijk speciaal geselecteerd op hun combinatiemogelijkheden met die outfits. Maar je kunt natuurlijk ook uitproberen hoe de schoenen staan bij andere outfits. En ze zijn daarnaast ook heel geschikt om te dragen zonder kleding. Dat wordt gegarandeerd een spannende avond met je lief...