0

XXL BH

XXL BH

Denk jij nog steeds dat er geen sexy lingerie verkrijgbaar is voor dames met een maatje meer? Dan nodigen we je uit om eens rond de kijken in de collectie XXL lingerie sets van Mel Hardy. Je vindt hier een groot aanbod in lingerie setjes in grote maten die je vrouwelijke rondingen prachtig uit laten komen!

Sexy XXL lingerie sets
Ook als vrouw met een maatje meer wil je je wel eens extra vrouwelijk en sexy voelen. In een jarretelsetje bijvoorbeeld, of in een BH met sexy string. XXL lingerie sets bieden die mogelijkheid. XXL lingeriesets zijn namelijk speciaal gemaakt om jouw prachtige lichaam te benadrukken en in de schijnwerpers te zetten.

De verleiding van XXL lingerie sets
Stel je voor: je lief komt thuis van het werk en daar wacht jij, gekleed in een van de prachtige sexy XXL lingerie sets van Mel Hardy. Denk je dat jouw lief de verleiding kan weerstaan? Om de spanning nog wat extra op te voeren, kun je ook eens proberen om niet meteen aan die verleiding toe te geven. Dat wordt vast een spannende avond!

XXL lingerie sets voor onder elke outfit
Natuurlijk zijn de XXL lingerie sets niet alleen geschikt om tijdens een spannend avondje met je lief te dragen. Je kut ze ook gewoon aan naar je werk. Of naar school, naar een feestje, een avondje dansen… Kies per situatie de juiste outfit om over je lingerie heen aan te trekken, dan kun je ervoor zorgen dat de XXL lingerie sets volledig onzichtbaar zijn of juist heel verleidelijk een beetje zichtbaar…

XXL lingerie sets om te verhullen
Bij Mel Hardy vinden we dat elke vrouw prachtig is zoals ze is, maar we begrijpen ook dat jij je misschien soms wat onzeker voelt over je lichaam. En daar hebben we bij het samenstellen van onze collectie XXL lingerie sets ook rekening mee gehouden. Je vindt tussen de setjes ook setjes die je buikje verhullen en je rondingen gladstrijken.

Variatie in XXL lingerie sets
De collectie XXL lingerie sets van Mel Hardy is heel gevarieerd. Je vindt hier XXL lingerie sets in allerlei kleuren, stijlen en modellen. Daar zit dus vast ook jouw ideale setje tussen! Waar wacht je nog op? Bestel snel een van de mooie XXL lingerie sets en ontdek hoe sexy jouw rondingen zijn!