0

Leggings

Leggings

Leggings zijn niet meer weg te denken uit het hedendaagse modebeeld. Het niet voor niks een basisitem waarover elke garderobe moet beschikken!

Leggings zijn een fashion statement
Als jij blij bent met je benen en die graag in de schijnwerpers zet, kun je niet zonder leggings. Natuurlijk, panty’s en kousen geven je benen ook een nog mooier uiterlijk, maar met leggings kun je pas echt een fashion statement maken. Doordat leggings ondoorzichtig zijn, vallen ze over het algemeen namelijk meer op als je ze draagt onder sexy jurkjes of rokjes.

Leggings houden je benen warm
Maar leggings doen meer dan je benen laten opvallen. Met name als de temperatuur buiten daalt, kun je het prettiger vinden om een legging te dragen dan om je benen bloot te laten of in een dunne panty te hullen. Naast seks-appeal biedt een legging dus ook het nodige comfort!

Leggings in plaats van een broek
Er zijn ook vrouwen die soms liever leggings dragen dan broeken. Gewoon, omdat dat bij sommige truien en shirts nu eenmaal mooier staat. Of omdat ze er dan die sexy hoge laarzen overheen kunnen dragen, voor extra veel mannelijke aandacht. Want reken maar dat een kledingstuk dat op je lichaam aansluit als een tweede huid, in combinatie met hoge hakken, hun fantasie overuren zal laten draaien!

Leggings voor elke gelegenheid
Een avondje naar een club om te dansen tot de kleine uurtjes? Een stevige wandeling maken? Met leggings kun je alle kanten op. Doordat ze meestal naadloos zijn en van gladde materialen gemaakt zijn, geven ze je ultieme bewegingsvrijheid zonder je huid te irriteren.

Heel veel leggings
Bij Mel Hardy vind je heel veel leggings. Dus als je op zoek bent naar een mooie legging voor onder een spannend jurkje of rokje, of gewoon naar een legging die je zo kunt dragen, dan ben je bij Mel Hardy aan het juiste adres. We hebben leggings in alle stijlen, soorten en maten, gemaakt van de beste kwaliteit materialen en in de meest trendy modellen!