0

Kousen

Kousen

Kousen zijn natuurlijk onmisbaar voor iedere vrouw die regelmatig korte rokjes of sexy jurkjes draagt. Maar ook bij een jarreltel setje, bustier of strapshemdje staan kousen super sexy!

Soorten kousen
Er zijn verschillende soorten kousen, die je allemaal in onze webshop kunt vinden. Hold up kousen en stay up kousen kun je dragen zonder ze aan een jarretelgordel te bevestigen, omdat ze vanzelf omhoog blijven. Handig voor als je een jurkje of rokje van dun en soepel materiaal draagt, en je niet wilt dat de straps zich daaronder aftekenen. Maar natuurlijk vind je bij Mel Hardy ook kousen die juist wel aan een jarretelgordel vastgemaakt kunnen worden. <br>Er zijn ook verschillen in de hoogtes van de kousen die we verkopen. Overknees zijn bijvoorbeeld kousen die tot net boven je knie komen, in plaats van helemaal door te lopen tot aan je dijen. Erg sexy onder een kort rokje. Tot slot verschillen de materialen waarvan de kousen gemaakt zijn. Sexy netstof, transparant kant en ondoorzichtige kousen, je vindt het allemaal bij Mel Hardy.

Kousen in verschillende stijlen
Kousen kun je prima gebruiken om jezelf de door jou gewenste uitstraling aan te meten, doordat er zoveel verschillende stijlen kousen zijn. Natuurlijk de klassieke kousen in zwart of huidskleur, voor een elegante en vrouwelijke uitstraling. Maar je kunt in onze enorme collectie kousen ook netstofkousen vinden, voor wie zich een sexy stoeipoes wil voelen. Of gebruik je kousen liever als fashion statement? Bij Mel Hardy vind je ook kousen in allerlei opvallende kleuren en prints.

Verwen jezelf met mooie kousen
Kousen die niet lekker zitten, zijn geen traktatie voor je benen en zullen er verre van sexy uitzien. Daarom verkoopt Mel Hardy alleen kousen van prettige materialen die comfortabel aanvoelen op je huid. Daarnaast zijn al onze kousen gewoon hartstikke mooi en sexy, en zal je je verleidelijk en vrouwelijk voelen zodra je ze aantrekt. Combineer onze kousen met een van de rokjes, sexy jurkjes of lingeriesetjes van Mel Hardy voor een extra wow-effect!