0

XXL Bustiers

XXL Bustiers

De XXL bustiers van Mel Hardy zijn meer bedoeld om je een ultravrouwelijke en sensuele uitstraling te geven dan om je figuur te corrigeren. En dat is maar goed ook, want jouw vrouwelijke rondingen zijn prachtig zoals ze zijn.

XXL bustiers: vintage en toch modern
XXL bustiers hebben van nature een beetje een vintage uitstraling. Toch zijn deze lingerie-items tegenwoordig zeer gewild. Niet voor niks, want XXL bustiers zijn niet alleen sexy, maar ook nog eens verkrijgbaar in allerlei soorten, stijlen en maten. Je kunt dus precies de XXL bustier kiezen die past bij jouw voorkeur en smaak.

XXL bustiers met en zonder cups
Er zijn XXL bustiers die je borsten bloot laten voor een extra verleidelijk effect. Maar als je een maatje meer hebt, bieden die XXL bustiers misschien niet voldoende ondersteuning. Gelukkig heeft Mel Hardy ook XXL bustiers die wel over cups beschikken. Voor de nodige ondersteuning en modellering van je borsten. Want als je een van onze XXL bustiers draagt om je lief te verleiden of om jezelf sensueel en sexy te voelen, wil je je niet onzeker voelen over het effect van de zwaartekracht op je lichaam.

XXL bustiers van topmerken in sexy lingerie
De XXL bustiers die je bij Mel Hardy vindt, zijn allemaal gemaakt door merken die heel goed weten wat sexy, sensueel en vrouwelijk is. Dat uit zich niet alleen in de kleuren en soms opvallende materialen die je in onze collectie XXL bustiers vindt, maar ook in de pasvorm, het draagcomfort en de aandacht voor details. Speelse strikjes, spannende doorkijkjes en sierlijke kanten randjes, de collectie XXL bustiers van Mel Hardy heeft het allemaal. Welke XXL bustier kies jij?