0

Zit de liefde van je leven op Twitter?

seks twitter

Ben je op zoek naar een nieuwe liefde, dan hoef je tegenwoordig niet eens meer de deur uit. Je kunt die nieuwe liefde namelijk gewoon online vinden, en ook nog eens zonder je in te schrijven bij een datingsite!

Als je de liefde van je leven wilt vinden en je hebt nog geen Twitteraccount, dan kun je dat maar beter snel aanmaken. Twitter blijkt namelijk voor veel singles dé manier om in contact te komen met een nieuwe liefde. Waarschijnlijk omdat het zo laagdrempelig is: je hoeft geen vriendschapsverzoeken te sturen en ook geen formulieren in te vullen of lidmaatschapsgeld te betalen.

Flirten op Twitter

Het wachten is na dit nieuws natuurlijk op de uitgebreide lijstjes met tips en trucs voor flirten via Twitter die veel blogs ongetwijfeld gaan publiceren (en wist je al dat er zelfs een app voor flirten via Twitter bestaat?). Bij Mel Hardy zijn we van mening dat flirten via Twitter eigenlijk helemaal niet zo anders hoeft te zijn dan flirten op de traditionele manier. Natuurlijk, je hebt maar 140 tekens voor je beste openingszin, maar de gouden regel voor het flirten is toch nog steeds: blijf jezelf en toon oprechte interesse in de ander.

Dat Twitter andere social media achter zich laat als het gaat om flirten, is trouwens ook niet zo vreemd. Meer nog dan bij andere social media draait het op Twitter om het voeren van gesprekken. En dat je in een tweet nou niet bepaald lekker de diepte in kan gaan, zorgt ervoor dat je minder tijd kwijt bent aan nietszeggende informatie: iedereen zegt gewoon precies wat hij of zij bedoelt. Verfrissend, toch? Mel Hardy raadt dus aan: experimenteer eens met Twitter, je weet maar nooit wie je tegenkomt!