0

Welke kleur dildo kies jij?

3d dildo kleur kiezen

De kleuren die je mooi vindt, bepalen voor een heel groot deel hoe je de wereld om je heen ziet en beleeft. Ook als het gaat om je seksleven. Ben je gepassioneerd of juist rustig? Geef je je over of domineer je je bedpartner juist? En welke dildo past daarbij? Laat je inspireren door Mel Hardy…

Rode dildo

Is jouw lievelingskleur rood, dan zit je meestal vol energie en ben je niet bang voor het onbekende. Avontuur, liefde en passie zijn jouw drijfveren. En dat uit zich ook tussen de lakens: je geeft je helemaal over aan de opwinding en beleeft het liefdesspel zeer intens. Aan een rode dildo met een ongebruikelijke vorm of formaat zul je gezien je karakter dan ook veel plezier en genot beleven!

Blauwe dildo

Heb je liever blauw? Dan heb je waarschijnlijk een rustige persoonlijkheid en heb je geen gebrek aan zelfvertrouwen. In bed ben jij degene die de touwtjes in handen heeft, maar wel op een kalme manier en zonder te domineren. En daarbij ben je vaak meer bezig met het genot van je bedpartner dan met je eigen plezier. Een blauwe dildo zonder al te veel toeters en bellen past prima bij jou en geeft je de mogelijkheid om je in de privacy van je eigen slaapkamer eens helemaal over te geven aan je eigen genot.

Witte dildo

Wit staat voor verfijnde onschuld. Is wit jouw lievelingskleur, dan maak je graag vol overgave plezier en sta je positief en optimistisch in het leven. Jouw instelling tussen de lakens: seks is leuk, dus laten we er vooral niet te moeilijk over doen! In bed ken je geen terughoudendheid, je geniet vol overgave van de attenties van je bedpartner maar vindt het net zo plezierig om hem op zijn beurt te verwennen. Een witte dildo waar een grappig detail in verwerkt is geeft jou het plezier waar je zo naar verlangt.

Zwarte dildo

Vind je zwart een mooie kleur, dan ben je iemand die zich bewust niet snel blootgeeft, wat je een mysterieuze uitstraling geeft. Je hebt veel zelfvertrouwen en straalt autoriteit uit. In bed ben je dan ook graag dominant, maar wel op een subtiele, vrouwelijke manier. Jij hebt geen zweepjes nodig om je bedpartner in het gareel te houden, een sexy lingeriesetje, een verleidelijke blik en eventueel een setje handboeien zijn genoeg… Ook je eigen genot heb je graag zelf in de hand. Een elegant vormgegeven, zwarte dildo past het beste bij jou.