0

Wat je kunt leren van de oudere generatie

seks ouderen

De Amerikanen zijn eruit: volgens een onlangs gehouden enquête onder meer dan 2000 mannen en vrouwen, wordt seks beter naarmate je ouder wordt. Leuk natuurlijk, maar wat nu als je nog in de bloei van je leven bent? Moet je dan wachten tot je ouder bent om het fijn te hebben tussen de lakens? Gelukkig niet, met deze tips van de oudere generatie.

Maak je niet druk

Jonge mensen maken zich vaak druk over van alles als het om seks gaat: doe ik het wel goed, vindt mijn partner dit wel lekker, en zie ik er niet belachelijk uit? Als je ouder wordt, zul je dit vanzelf steeds meer los gaan laten en komt de focus tussen de lakens te liggen op het genieten van elkaar en van de ervaring, dus waarom zou je daar niet nu alvast mee beginnen?

Zoek het avontuur op

Uit een andere enquête onder vrouwen boven de 45 bleek dat 89% van hen regelmatig met nieuwe standjes experimenteerde, of seks had op ongebruikelijke locaties. Stap dus over je schroom heen en ga lekker aan de slag met spannende kostuums, bondage, anale seks of wat je verder ook maar spannend lijkt.

Stop met de one night stands

Het lijkt misschien spannend en sexy, al die one night stands, maar er ontbreekt iets heel belangrijks aan. Namelijk het vertrouwen dat je opbouwt met een vaste partner. En laat dat nou net het belangrijkste element van een goed seksleven zijn… Zeker als je de vorige tip wilt opvolgen!

Onthoud dat het beste nog moet komen

Als het een tijdje niet zo lekker loopt tussen de lakens, ga dan niet krampachtig proberen toch te genieten. Als je bedenkt dat de seks alleen maar beter wordt naarmate je ouder wordt, kun je altijd tegen jezelf zeggen dat het de volgende keer beter zal gaan. En dat het beste sowieso nog moet komen!

Bron: http://lifestyle.be.msn.com/seks-relaties/wordt-seks-beter-naarmate-je-ouder-wordt-1

Fotograaf: Abdulsalam Haykal