0

Waarom mannen seks willen en vrouwen liefde

Man vrouw

Wil jij je partner beter begrijpen? Dan moet je naar het theater! Op 14 oktober 2013 gaat in Gouda de theatervoorstelling ‘Waarom mannen seks willen en vrouwen liefde’ in première. In dit stuk staat een relatiespecialist centraal die een jong stel adviezen geeft over seks en liefde. De hoofdrollen worden gespeeld door Alfred van den Heuvel, Dorien Haan en Joey Ferre.

De voorstelling is gebaseerd op het boek ‘Waarom mannen seks willen en vrouwen liefde nodig hebben’ van Allan en Barbara Pease. Dit schrijversechtpaar heeft meerdere populaire boeken geschreven over de verscillen tussen mannen en vrouwen en gaan daar op een leuke manier dieper op in. Doel is om elkaar beter te leren begrijpen.

In de theatervoorstelling, die van oktober tot en met februari in het hele land te zien zal zijn, worden de verschillen tussen mannen en vrouwen op hilarische wijze verbeeld. Alfred van den Heuvel speelt de wijze ouder man die het jonge stel confornteert met zijn ideeën en wijsheden op het vlak van liefde en seks confronteert. Joey Ferre en Dorien Haan spelen dat jonge stel, dat allerlei herkenbare situaties op het vlak van liefde, seks, jaloezie, kinderwens en andere onderwerpen verbeeldt.

Leuk avondje uit

Of de vraag waarom mannen seks willen en vrouwen liefde ook echt beantwoord wordt? Dat moet je zelf gaan zien. In elk geval wordt nog maar weer eens duidelijk gemaakt dat, hoewel mannen en vrouwen elkaar waarschijnlijk altijd zullen blijven verbazen, we toch echt niet zonder elkaar kunnen… Lijkt ons een leuke voorstelling om samen met je partner naartoe te gaan! Kijk voor een overzicht van de theaters waarin het stuk te zien zal zijn en om tickets te reserveren op de site van De Graaf en Cornelissen.

Foto door Lisa Fanucchi, op sxc.hu