0

Vibrator

vibrator

Vibrators vallen in de categorie seksspeeltjes. Een vibrator is een apparaat, vaak in de vorm van een penis, dat trillingen produceert. Een vibrator kan lijken op een dildo maar het grote verschil is dat deze kan vibreren door het gebruik van batterijen.

Een vibrator kan gebruikt wordt als extraatje tijdens de seks om de vrouw te helpen een climax te bereiken of om voor afwisseling in bed te zorgen. Het wordt ook door veel vrouwen, en natuurlijk ook door mannen, gebruikt om zichzelf tijdens de soloseks te bevredigen en stimuleren.


Taboe vibrators

De afgelopen jaren is het gebruik van vibrators langzaam uit de taboesfeer gekropen. Er zijn steeds meer mensen die openlijk toegeven een of meerdere vibrators in huis te hebben. In de bekende tv-serie Seks and the City zagen we hoe de preutse Charlotte zich dagenlang opsloot in haar slaapkamer omdat ze zo genoot van haar Rabbit-vibrator; een roze model met roterende parels en clitorisstimulator in de vorm van een klein konijntje.


Vibrator varianten

Vibrators zijn er in vele kleuren, maten, vormen en materialen. Er zijn vibrators die speciaal ontworpen zijn voor het stimuleren van de clitoris, de g-spot of de anus. En er zijn er zelfs die alle drie deze functies combineren! Wie op zoek gaat naar een vibrator zal ontdekken dat er voor ieder wat wils is. De traditionele vibrator heeft de vorm van een penis en is verkrijgbaar in verschillende maten. Zo zijn er variaties in lengte en dikte. Voor diegenen die de voorkeur geven aan iets dat anoniemer is, zijn er opties te over. Er zijn bijvoorbeeld vibrators in de vorm van een lippenstift die je zo mee kunt nemen in je tas. Ook bestaan er allerlei vibrators die de vorm hebben van een massageapparaat in de meest uiteenlopende vrouwelijke designs. Deze zijn heel stijlvol en soms zelfs bekleed met kleine diamantjes. De meeste mensen hebben vast ook weleens gehoord van een kleine vibrator in de vorm van een ei met een draadloze afstandsbediening om een romantisch etentje met je partner net iets spannender te maken.

Naast de vibrators die gemaakt zijn om in te brengen, bestaan er ook oplegvibrators. Deze zijn ontworpen voor uitwendige stimulatie en kunnen met riempjes worden bevestigd om verschuiven te voorkomen.


vibrator materiaal lelo

Vibrator materialen

De traditionele vibrators zijn vaak gemaakt van hard kunststof maar er zijn ook vibrators die gemaakt zijn van siliconenmateriaal of latex met een levensechte uitstraling. Deze voelen heel zacht aan en zijn bij velen favoriet. De vibrators van harder plastic kunnen glad zijn of geribbeld, het is maar net waar je naar op zoek bent. En naast deze materialen zijn er ook vibrators van metaal waarbij je de optie hebt om er iets in te laten graveren. Alle vibrators zijn natuurlijk waterdicht en hebben vervangbare batterijen.

De meeste vibrators hebben meerde standen die handmatig in te stellen zijn, sommigen hebben wel 10 verschillende standen. De intentie van de trillingen die vrijkomen kun je dus zelf bepalen en er zijn er ook die niet alleen trillen maar ook op-en-neer bewegen en/of roteren.