0

Hoe kun je de dildo gebruiken in het voorspel?

voorspel dildo

Voor veel vrouwen is het voorspel het belangrijkste onderdeel van seks, omdat ze daardoor pas echt in de juiste stemming komen. Als het voorspel overgeslagen wordt kan de eerste penetratie pijnlijk zijn.

Neem de tijd

Voorspel is meer dan een paar minuten knuffelen en strelen in bed . Het lekkerste voorspel begint al voordat jullie überhaupt naar de slaapkamer gaan: lekker tegen elkaar aan zitten op de bank, elkaar spannende of lieve dingen influisteren en elkaar bij elke gelegenheid even kort aanraken en strelen voert de seksuele spanning alvast wat op. Natuurlijk kun je dit voorspel zo lang laten duren als je wilt: je kunt er zelfs ’s morgens voordat jullie naar je werk gaan al mee beginnen!

Hou je aandacht erbij

Zeker als je al wat langer bij elkaar bent, kan het zijn dat sommige dingen tijdens het voorspel en het vrijen ‘op de automatische piloot’ gaan. Daar is niets vreemds aan. Je weet namelijk precies wat de ander lekker vindt en voert die handelingen uit terwijl je gedachten afdwalen. Maar het kan wel zorgen voor een minder intense seksuele ervaring. En dat is natuurlijk niet de bedoeling. Zorg daarom dat jullie je echt helemaal focussen op waar je op dat moment mee bezig bent: genieten van elkaar. Een romantische sfeer en zo min mogelijk afleidingen in de slaapkamer kunnen daarbij helpen. Merk je dat je gedachten toch afdwalen, concentreer je dan heel bewust op wat je voelt en wat je doet.

Betrek sextoys bij het voorspel

Sextoys kunnen niet alleen het vrijen zelf, maar juist ook het voorspel veel spannender en intenser maken. Gebruik ze dus! Experimenteer met kant-en-klare speeltjes of ontwerp samen jullie eigen speelgoed. Met de 3D dildo-configurator van Mel Hardy kun je je eigen dildo ontwerpen. Deze dildo heeft jouw ideale maat en die kun je vervolgens gebruiken om jullie voorspel naar ongekende hoogte te brengen door elkaar ermee te plagen, te prikkelen en te verleiden! Een perfecte voorbereiding op de penetratie!