0

Seks maakt je jonger

seks maakt je jonger

Dat seks lekker is, wist je natuurlijk al. Maar wist je ook al dat het je jonger doet lijken? Dat komt doordat er tijdens een lekkere vrijpartij van alles in je lichaam gebeurt dat invloed heeft op hoe je eruitziet.

Seks is dus de bron van de eeuwige jeugd? Nou nee, dat nou ook weer niet. Ouder worden we tenslotte allemaal, en daar kun je helemaal niets tegen doen. Maar als je regelmatig vrijt, behoud je wel je jeugdige uitstraling wat langer.

Dat komt vooral door de stoffen die tijdens het vrijen vrijkomen: endorfine, dat stress vermindert en zorgt dat je beter slaapt, oestrogeen, dat de uitdroging van je huid vermindert, en groeihormoon, dat je huid elastischer maakt. En daarbij is het ook nog eens zo dat wie regelmatig geniet van een lekkere vrijpartij zich vrolijker en gelukkiger voelt, en dat draagt ook bij aan je jeugdige uitstraling.

Jong blijven zonder vaste partner?

Heb je geen geliefde met wie je regelmatig tussen de lakens kunt duiken om eens lekker te rollebollen? Daar zijn gelukkig genoeg mouwen aan te passen. Je kunt gaan voor de onenightstand, hoewel dat voor veel vrouwen juist extra stress oplevert. De beste basis voor lekker vrijen is tenslotte intimiteit en vertrouwen, en dat is niet zo gemakkelijk met een minnaar voor één nacht.

Maar je kunt natuurlijk ook altijd genieten van soloseks. Gebruik je handen, of bestel een van de heerlijke verwenartikelen van Mel Hardy. We kunnen je bijvoorbeeld de OhMiBod van harte aanbevelen, waarmee je seks en muziek kunt combineren voor optimaal genot!

Bron: http://www.telegraaf.nl/vrouw/relatie/seks/21885184/__Waarom_seks_je_jonger_laat_lijken__.html