0

Hoe weet ik welke maten ik moet instellen?

Met de introductie van de 3D dildo printer is het mogelijk geworden om zelf een dildo naar eigen wens samen te stellen. Dat betekent dat je de lengtemaat, diktemaat en eikelgrootte van de dildo zelf mag en kunt bepalen. Nu is de kans groot dat je jezelf afvraagt welke maat eigenlijk geschikt is voor jou.

Anatomie van de vagina

Quote van Annelize Goedbloed, biologe: "De vagina heeft te lengte van een wijsvinger" "gemiddeld genomen is het zo'n 7-8 cm"Link naar interview
Op basis van deze informatie hebben we onze toys geanalyseerd en zijn we tot de conclusie gekomen dat veel toys veel te groot zijn en we nog lang niet iedere vrouw goed konden helpen.

Wat is jouw ideale maat?

Annelize geeft aan dat de vagina goed kan oprekken, maar gemiddeld genomen dus de lengte van een wijsvinger heeft. Wat ze niet aangeeft is de dikte, maar dit kun je zelf goed voelen op basis van je wijsvinger, deze is meestal zo'n 2 cm dik. Het voelen met de wijsvinger is een manier om gemakkelijk te controleren of jij ook aan dit gemiddelde beeld voldoet of niet. Wanneer je een partner hebt, is het belangrijk om rekening te houden met de grootte van de penis die je partner heeft. Wanneer hij een groter formaat heeft is de vagina opgerekt naar het formaat dat hij heeft, of is misschien zelfs pijnlijk als hij je penetreert. Als het laatste het geval is het slim om een maat te nemen tussen de lengte en dikte maat van de penis van je partner en tussen de gemiddelde schede diepte. Bijvoorbeeld: Je partner heeft een penis lengte van 16cm en de gemiddelde diepte is 7-8 cm, wij adviseren dan om een dildo te nemen van 12cm om het langzaam op te bouwen.

Samengevat:

  • Zonder partner is de gemiddelde diepte 7-8cm en dikte zo'n 2 cm
  • Met partner is de diepte afhankelijk van je partner en het zelfde geld voor de dikte

3D dildo bestellen

Weet jij welke maat je wilt bestellen? Ga dan naar onze configurator en vul de maten in die geschikt zijn voor jouw vagina.