0

Hoelang duurt het voor mijn bestelling binnen is?

We begrijpen dat je na het bestellen van de toy zo snel mogelijk wilt genieten van je persoonlijke dildo. Aangezien we de toy volledig op maat produceren en we er heel veel tijd aan besteden om hem glad en veilig te maken, kan de levertijd oplopen.

Minimale levertijd

Als het mogelijk is om de toy direct in productie te nemen duurt het proces 2 dagen en hebben we nog 1 dag nodig om de toy te versturen. Het zal dus minimaal 3 dagen duren voor je de dildo in je bezit hebt.

Maximale levertijd

De maximale levertijd die een 3D dildo kan hebben is 6 weken. Dit heeft te maken met het aantal orders dat we binnen krijgen, de printcapaciteit en beschikbaarheid van materialen. Als het langer dan een weekt duurt, ontvang je altijd een e-mail van ons waarmee we je op de hoogte houden van de levertijd en eventueel de reden waarom we die tijd nodig hebben om de toy te produceren.

Manier van leveren

verzendingOnze producten worden in een stevige blanco doos verpakt. Aan de buitenkant is niet te zien dat deze een erotisch artikel bevat. Bovendien zal er ook nooit een verwijzing naar onze winkel/website op staan. Wij maken zoveel mogelijk gebruik van verpakkingsmaterialen die niet schadelijk zijn voor het milieu.