0

Geen zin in seks? Geen probleem!

seks

Vijftig Tinten Grijs, de opkomst van vrouwvriendelijke pornofilms oftewel porna, websites vol met tips en trucs voor een beter seksleven, seksueel getinte programma’s op tv als Spuiten & Slikken of datingshows met naakte mensen… Als je kijkt hoeveel seks er in de media te vinden is, zou je bijna denken dat iedereen altijd maar zin heeft in seks, en er bovendien enorm van geniet. Maar wat nu als je zelf een wat lager libido hebt? Of liever niet experimenteert? Ben je dan abnormaal?

Vorige week zijn in België twee mooie dames ‘uit de kast gekomen’ door toe te geven dat ze seks eigenlijk helemaal niet zo belangrijk vinden . Joke van de Velde, ex-miss, gaf zelfs toe dat ze al een jaar lang geen seks heeft gehad, en dat ze het ook niet echt mist. Natuurlijk komt de gedachte aan seks wel in haar op, maar die gaat ook weer weg.

Annelien Coorevits, ook ex-miss, vertelde onlangs dat ze haar geliefde een paar maanden heeft laten wachten voordat ze voor het eerst met hem tussen de lakens kroop. Zij vindt seks bij de eerste date zelfs absoluut not done, ondanks alle romantische en erotische verhalen die de laatste jaren gepubliceerd of op het witte doek verschenen zijn waarin een eerste date of zelfs een eerste ontmoeting meteen uitloopt op een heerlijke vrijpartij waar de vonken vanaf spatten.

Genieten op je eigen manier

En ook onze eigen Nicolette Kluijver, presentatrice van Spuiten & Slikken, deed vorige week een bekentenis die je misschien niet verwacht zou hebben. Ze houdt wel van seks en heeft ook vaak seks, maar dan wel gewoon op de ‘huis-tuin-en-keuken’-manier. Er is dus niets mis met je als je niet zo vaak zin hebt om te vrijen, of als je liever niet experimenteert met exotische speeltjes, bondage of ingewikkelde standjes uit de Kama Sutra.

Voor Mel Hardy staat voorop dat iedereen op zijn eigen manier moet kunnen genieten van seks. Of je nu vaak of zelden aan seks doet, en of je nu graag experimenteert of niet. We hebben dan ook voor elk wat wils in onze webshop. Vind jij het bijvoorbeeld vooral door lichamelijke ongemakken moeilijk om te genieten van seks? Dan is een van de glijmiddelen uit onze apotheek misschien precies wat je zoekt!

Foto gemaakt door R.J. Dollen, op Flickr, cc