0

Fantaseren volgens het boekje?

seks

Seksuele fantasieën zijn niet alleen een gezonde impuls voor je seksleven en je genot, ze bieden bovendien het voordeel dat je zonder gevaar allerlei spannende dingen kunt beleven. Vrijen met een knappe vreemdeling, overmeesterd worden door een sexy inbreker, of in de watten gelegd worden door je eigen multimiljonair met een voorkeur voor zweepjes en klassieke muziek? In je fantasie kan het allemaal. En zit je zonder inspiratie, dan kun je altijd nog de erotische literatuur induiken! Helemaal nu het weer najaar is en je die regenachtige zondagmiddagen weer heerlijk met een boek op de bank kunt doorbrengen. Maar wat lees je dan?

Na het succes van Vijftig Tinten Grijs verschijnen er steeds meer erotische boeken in de schappen van de boekwinkels. En hoewel de meeste van die boeken ongeveer hetzelfde verhaal bevatten, zijn er ook wat vreemde eenden in de bijt. Een voorbeeld daarvan zijn de boeken van Christie Sims. De hoofdpersonen in haar boeken hebben namelijk geen seks met mannen, maar met dinosaurussen. Ja, je leest het goed, dinosaurussen. Je moet er maar zin in hebben…

Minder extreem leesplezier

Voor wie het allemaal wat minder extreem wil, je zou eens kunnen kijken naar de Crossfire-serie van Sylvia Day, of naar de Inside Out-serie van Lisa Renee Jones. In al deze boeken vind je spannende erotische scènes die zich afsprelen tussen een man en een vrouw. En natuurlijk een heerlijk dramatische verhaallijn. Veel leesplezier!

Geïnspireerd geraakt? Dan kun je eens proberen om je fantasieën uit te leven. Alleen of samen met je partner. Bij Mel Hardy vind je natuurlijk de hulpmiddelen die je daarbij nodig zou kunnen hebben. Tenzij je echt voor de dinosaurussen gaat, hebben we alles voor je: van sexy kostuums tot heerlijk bondagespeelgoed dat je genot nog verder verhoogt.