0

Dildo Wiki

dildo wiki

Een 'stille kracht' die uw seksueel plezier tot een grotere hoogte brengt; alleen of met een partner. Eigenlijk hoort een dildo standaard in het moderne nachtkastje te liggen. Waarom zou jij je moeten schamen voor een voorwerp dat je sensuele levensvreugde verhoogd.Ontstaan van de dildo

Reeds in de oudheid maakte de 'homo ludens' al gebruik van de dildo als seksueel speeltje. Zo werden tijdens opgravingen in Pompeii muurschilderingen aangetroffen met daarop afbeeldingen van dildo's die door de Romeinen gebruikt werden. Ook zijn in Egypte hiëroglifische afbeeldingen gevonden waarop dansende vrouwen stonden met een fallus gelijkende dildo in de hand.

Dat dit aangenaam seksspeeltje ook in de oudheid over de gehele wereld verspreid was, blijkt uit Chinese opgravingen, waar in een graftombe van een vorst die leefde rond 400 voor Christus, een aantal bronzen dildo's werden gevonden.dildo glas

De moderne dildo

De meeste eigentijdse dildo's zijn gemaakt van uiterst moderne materialen. Hierdoor wordt niet alleen het comfort naar een bijzonder prettig niveau verhoogd, maar geeft de moderne variant ook de garantie van een hoogwaardige hygiënisch product. Daarbij blinkt de dildo van tegenwoordig natuurlijk uit in een geweldige en gemakkelijke hanteerbaarheid.

Naast latex of plastic dildo's zijn er ook buitengewoon fraaie glazen exemplaren te verkrijgen. Deze doorschijnende dildo's zijn niet alleen een lust voor het oog, maar omdat aan de glazen dildo makkelijk een gewenste temperatuur te geven is, zorgen deze seksspeeltjes ook nog eens voor een extra sensatie in het gebruik.Verschil tussen dildo en vibrator

Het markantste verschil tussen een dildo en een vibrator is dat een dildo zonder motortje werkt. Dus zijn er geen beperkingen vanwege elektrische kabels, batterijen of accu's. Daardoor kan een dildo praktisch overal gebruikt worden voor het scheppen van een uiterst behaaglijk seksueel genot.

De vorm van een dildo is afgeleid van die van de mannelijke penis. Sommige dildo's lijken op een exacte kopie van de penis, inclusief balzak. Andere daarentegen kennen een meer vrij ontwerp, waarbij alle aandacht geschonken is aan het plezier dat de dildo moet geven.

Net als bij het mannelijk lid zijn ook hun kunstmatige replica's uitgevoerd in verschillende lengtematen en ook wat omvang betreft is er een ruime keuze.

De hedendaagse dildo is bovendien verkrijgbaar in diverse kleuren. Naast het gebruikelijke roze zijn er ook zwarte dildo's en dildo's in meer fantasierijke tinten die het seksleven zeker een stimulans geven.

Het genot van een dildo is niet alleen het voorrecht van een vrouw; ook mannen gebruiken de dildo om tot een hemelse extase te komen.Gebruiken van dildo's

Omdat de dildo een veelzijdig gebruikt seksspeeltje is, zijn er vanzelfsprekend ook diverse aanpassingen voor een fantasierijke toepassing. Bekend zijn de voorbinddildo's, die door vrouwen omgedaan kunnen worden om hun partner, zowel vrouwelijk als mannelijk, vaginaal of anaal te verwennen. Natuurlijk mag ook de dubbele dildo, voor plezier voor twee, niet vergeten worden. Deze exemplaren kunnen vaak, vanwege hun uitvoering, door vrouwen ook tegelijk vaginaal en anaal gebruikt worden. Een bijzondere dildo is de versie met een zuignap die aan een geschikte ondergrond bevestigd kan worden en op deze eigen wijze bijdraagt aan de seksuele lust. De buttplug is een speciale dildo die voornamelijk voor anaal genot gebruikt wordt.