0

Adults Only: stijlvol op vakantie zonder kinderen

Adult vakanties

Vakantie met je geliefde: zon, zee, strand, en lekker genieten met en van elkaar… Totdat jullie oase van rust wreed verstoord wordt door de schreeuwende kleine kinderen van het gezin dat op de ligbedjes naast jullie komt liggen. Herkenbaar? Boek dan de volgende keer eens een Adults Only vakantie. Rust gegarandeerd!

Nee, de mensen van Nederlandse reisorganisaties die Adults Only reizen aanbieden, hebben geen hekel aan kinderen. Ze begrijpen simpelweg dat er ook mensen zijn die er tijdens hun vakantie liever niet mee geconfronteerd worden. Die op vakantie gaan om lekker tot rust te komen, en samen plezier te hebben dat niet wordt verstoord door luidruchtige kinderen en irritante animatieteams. In hotels en resortsdie zijn ingericht op volwassenen en die een luxueuze, stijlvolle uitstraling hebben.

Samen genieten

Samen op vakantie gaan doe je tenslotte om samen te genieten. Van de omgeving, maar ook van elkaar. Op vakantie ontdek je niet alleen nieuwe omgevingen, maar misschien ook wel dingen die je van elkaar nog niet wist. Tijdens een vakantie met je geliefde heb je ruimte om elkaar opnieuw te leren kennen en jullie band met elkaar te verstevigen. En dat lukt nu eenmaal niet zo goed als je continu gestoord wordt.

Het is dus ook niet voor niets dat Adults Only vakanties steeds populairder zijn geworden de laatste jaren. Niet alleen bij TUI kun je ze boeken, ook andere grote reisorganisaties als Neckermann hebben ze bewust in het aanbod opgenomen. Tussen de bestemmingen van de verschillende aanbieders vind je onder meer Spanje, Turkije en Griekenland, maar ook Mexico en de Domicaanse Republiek. Vergeet je je bikini niet?

Bron:

http://www.telegraaf.nl/reiskrant/21829731/___Adults_only__vakanties_booming__.html

Foto:

http://www.flickr.com/photos/sashawolff/4696184317/ , Fotograaf : SashaW