0

XXL Babydolls

Babydoll-Set Rosa

€ 32,99

Voor 23:30 uur besteld, donderdag in huis

XXL Babydolls

Op zoek naar een verleidelijke sexy outfit die de delen van je lichaam waar je onzeker over bent, verhult? Of juist naar een outfit die jouw vrouwelijke rondingen extra benadrukt? In beide gevallen zit je goed op de pagina XXL babydoll setjes!

Los vallende XXL babydoll setjes
Elke vrouw is prachtig zoals ze is, welke maat ze ook heeft. Dat geloven we echt bij Mel Hardy. Maar we weten ook dat vrouwen met een grote maat dat soms zelf moeilijk te geloven vinden. En onzekerheid kan het plezier en genot in de slaapkamer flink verpesten… Gelukkig zijn er daarom de los om je lichaam vallende XXL babydoll setjes uit onze collectie. Of je nu een buikje of een paar vetrolletjes wilt verbergen, met de los vallende XXL babydoll setjes is het geen enkel probleem.

Nauw aansluitende XXL babydoll setjes
Ben jij juist trots op je rondingen en wil je ze vooral goed laten zien? Ook dan kun je eens rondkijken tussen de XXL babydoll setjes van Mel Hardy. We hebben namelijk ook nauw aansluitende setjes, die de lijnen en rondingen van je lichaam vormen en ze op die manier extra benadrukken. Probeer eens zo’n setje uit tijdens een spannende avond. Wedden dat je lief de handen niet van je af kan houden? En laat dat nou net het effect zijn wat je wilde bereiken!

Comfortabele XXL babydoll setjes
Welke van onze XXL babydoll setjes jij ook het liefste zou dragen, we kunnen je in elk geval alvast vertellen dat al onze XXL babydoll setjes heerlijk zitten. We hebben ze namelijk speciaal geselecteerd op de hoge kwaliteit en de goede pasvorm die de topmerken in onze webshop te bieden hebben. En dat zonder dat de XXL babydoll setjes inboeten aan seks appeal!