Bikini's

Bikini's

Bikini’s hebben een sexy uitstraling, omdat ze zo’n groot deel van je rondingen bloot laten. Durf jij jezelf in bikini te laten zien, dan sta je stevig in je schoenen en heb je een gezond lichaamsbeeld. Want je hoeft niet het figuur van een topmodel te hebben om bikini’s te kunnen dragen. Als je vol zelfvertrouwen bent, straal je dat namelijk ook uit en zullen de mannen hun ogen niet van je af kunnen houden.

Sexy bikini’s
De bikini’s van Mel Hardy zijn zonder uitzondering super sexy. Ze geven je decolleté en je billen de nadruk die ze verdienen. Want zeg nou zelf, jouw rondingen verdienen het toch om bewonderd te worden? In de bikini’s van Mel Hardy voel je jezelf ultravrouwelijk en ontzettend sexy.

Gewaagde bikini’s
Doordat veel van de merken in onze shop hun bikini’s alleen met een string leveren, hebben de bikini’s die je bij ons kunt bestellen een gewaagde uitstraling. Tel daarbij op dat sommige bikini’s beschikken over openingen op strategische plekken, en je snapt waarom die bikini’s niet bedoeld zijn voor op het strand. Deze gewaagde bikini’s kun je beter bewaren voor die sexy situaties waarin je een man het hoofd helemaal op hol wilt brengen...

Uitdagende bikini’s
Hou jij wel van een uitdaging? Laat jij jezelf graag in volle glorie zien? Ben je niet bang om je vrouwelijkheid te tonen? Dan zijn de bikini’s van Mel Hardy je op het lijf geschreven. Waar wacht je nog op?